Cuộc thi ảnh cho giáo viên - Photo contest for Teachers

11:29 20/08/2021

*ENGLISH BELOW*

Để lan tỏa nhiều hơn năng lượng tích cực cho các thầy cô giáo, cán bộ, nhân viên nhà trường cũng như các con HS và CMHS, Công đoàn và Bộ phận truyền thông tổ chức cuộc thi ảnh Work From Home. Cuộc thi hứa hẹn sẽ mang lại nhiều hình ảnh đẹp của các thầy cô, góp phần tạo động lực và tâm thế cho một năm học mới với nhiều thử thách nhưng cũng sẽ nhiều vinh quang. Công đoàn phát động tới toàn thể CBGVNV tích cực tham gia cuộc thi. Đây không chỉ là một hoạt động trong nhiệm vụ trọng tâm (tăng cường truyền thông) của nhà trường, mà còn nhằm lan tỏa những năng lượng tích cực của thầy cô đến học sinh, CMHS và đồng nghiệp.

Mỗi giáo viên, cán bộ, nhân viên của trường Nguyễn Siêu gửi 01 ảnh dự thi kèm theo lời nhắn gửi tới các con học sinh, các bậc cha mẹ học sinh để động viên các con sẵn sàng tâm thế bước vào năm học mới, để các bậc cha mẹ học sinh yên tâm đồng hành cùng nhà trường trong năm học mới 2021-2022.

Nội dung ảnh: quá trình dạy học online, làm việc tại nhà của Thầy Cô, cán bộ, nhân viên nhà trường.

Thời gian gửi bài: Từ ngày 16/8/2021 – 03/09/2021

Bài dự thi upload tại link: https://forms.office.com/r/02Z7hLfT5T

Giải thưởng được trao cho bài dự thi có nhiều lượng tương tác (Like/ Love) nhiều nhất trên fanpage.

Giải Nhất: Bộ phận Truyền thông sẽ hỗ trợ Thầy/Cô thực hiện 01 bộ giáo án bằng video (gồm 3 chủ điểm do giáo viên đề xuất) phục vụ việc dạy học trực tuyến và trực tiếp, đồng thời viết bài giới thiệu về giáo viên và giáo án đăng trên các kênh truyền thông của Nhà trường.

Giải Nhì: Bộ phận Truyền thông gửi tặng Thầy/Cô một bộ ảnh nghệ thuật nhân dịp 30 năm thành lập trường, có photoshop và chỉnh ảnh theo yêu cầu.

Giải Ba: Bộ phận Truyền thông gửi tặng Thầy/Cô một bài viết về Thầy Cô, tập thể lớp do Thầy/Cô chủ nhiệm
Hãy cùng chúng tôi lan toả năng lượng tích cực cho năm học mới này

*****

In order to spread more positive energy to teachers, school staff as well as students and parents, the Trade Union and the Communication Department organize a “Work From Home” photo contest. The contest aims at capturing beautiful and meaningful moments of teachers while working from home; thereby, boosting motivation for everyone as we are entering a new school year with not only challenges but also glory waiting ahead. The Trade Union encourages everyone to actively participate in the contest. This is not only an activity mentioned as one of the central missions (enhancing communication) of the school, but also a great way for teachers to give off more positive energy to students, parents and colleagues.

Each of the teacher, official, and employee of Nguyen Sieu School will send a picture including a message to students and parents to cheer and encourage them to get ready for a new semester so parents and students can feel secured and reassured to accompany the school in the year of 2021-2022.

Photo content: online teaching process, working at home of teachers, officials and school staff.

Posting period: From August 20, 2021 – September 3, 2021

Entries should be uploaded on this link: https://forms.office.com/r/02Z7hLfT5T

Rewards are awarded to the entry with the most interactions (likes/share) on the fanpage.

First reward: The Media Department will carry out a set of video lesson plans (including 3 topics which were proposed by the teacher) for the online and face to face teachings, and also an introduction about the teacher and the topics. The whole things will be posted on the school’s media channels.

The second reward will be a 30th years anniversary album of Nguyen Sieu’s establishment. The album will be well edited and revised accordingly to personal requests.

The last reward will be an article about the teacher and the classroom that the teacher is in charge.

Let's spread positive energy for this new school year!